Elkészítés: A száraz hozzávalókat keverjük össze egy tálban, egy másikban keverjük össze alaposan a nedveseket is. Az almát mossuk meg, ha szeretnénk, hámozzuk, magházát távolítsuk el és kockázzuk fel. A száraz és nedves hozzávalókat egy fakanál segítségével keverjük össze alaposan, majd ebbe mehet a dió és az alma.
Egy kisebb tepsibe öntjük a masszát (jobb, ha vékonyan terítjük, így akár egy 30*22-es tepsi is megfelel). Tetejét megszórjuk fahéjas cukorral. (Itt jobb, ha fahéjas porcukorral szórjuk meg, mert ha olyan minőségű a kristálycukrunk, nem fog karamellizálódni a tetején, mint ahogy nekem sem tette.)
180 fokra előmelegített sütőben sütjük kb. 40 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.