Elkészítés: A sárgarépát megtisztítom, finomra reszelem. A tojások sárgáját habosra keverem a porcukorral, hozzáadom a lereszelt sárgarépát, a darált diót, a lisztet, a citrom reszelt héját és a sót. A gyömbérporral és szerecsendióval fűszerezem. Ezután óvatosan összeforgatom a habbá vert tojásfehérjékkel. Kivajazott, kilisztezett tortaformába simítom, majd előmelegített sütőben kb. 40 percig sütöm. Ha kész, a formából kiborítom, és hagyom kihűlni.
A krém úgy készül, hogy a krémsajtot a porcukorral és a vaníliás cukorral fényesre keverem, majd hozzáadom a narancs finomra reszelt héját. A tésztát lapjában kettévágom, és megtöltöm a krém kétharmadával, a többi krémmel pedig körben bevonom a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.