A karfiolrózsákat sós vízben negyed óráig főzzük. Közben olívaolajon megpirítjuk a csirkemellkockákat, sózzuk, borsozzuk, zozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, és megszórjuk egy kevés kakukkfűvel.
Egy tepsit kivajazunk, majd az előfőzött és leszűrt karfiolt beleborítjuk, amire ráöntjük a sült csirkemellet. Egy kis tálban összekeverjük a tejszínt a maradék zúzott fokhagymával és egy kevés őrölt borssal, majd ezt ráöntjük a csirkés karfiolra.
A karfiolok tetejére vajdarabokat vágunk, amiket megszórunk reszelt sajttal, és előmelegített, 200 fokoss ütőben (sütési mód: alul-felül sütés) 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.