Elkészítés: Egy tűzálló edényt kivajazunk, és egy pici olajat is öntünk bele, hogy a vaj ne égjen le.
A karajt 2 ujjnyi vastagságúra szeljük, és kis zsebecskét vágunk bele, majd kiklopfoljuk, és sózzuk, borsozzuk, szerecsendiózzuk.
A spárgákat megtisztítjuk és levágjuk a fásabb részeket. A húsokat megtöltjük spárgával, szalonnával, 1 levél bazsalikommal, sajttal, majd hústűvel összetűzdeljük. Beletesszük őket a hőálló edénybe.
A sajtkrémhez a tojássárgáját vajjal kikeverjük, 1 evőkanál lisztet adunk hozzá. Kis lángon főzzük, közben tejet és tejszínt adunk hozzá. Végül beletesszük a lereszelt sajtot, sózzuk, borsozzuk és ízesítjük szerecsendióval, s addig forraljuk, míg a sajt el nem olvad.
A húsokra öntjük a sajtkrémet. A tetejére még szórhatunk sajtot, a kimaradt spárgákat is rárakhatjuk a tetejére, majd betesszük sütőbe, és először 160 fokon, majd 180-220 fokon sütjük, amíg a hús meg nem puhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.