Elkészítés:
1.) Előmelegítjük a sütőt 220 fokra.
2.) A húst megmossuk, szárazra töröljük, sóval és borssal ízesítjük, majd forró olajban, egy teflonban, mindkét oldalát sötétbarnára sütjük. A szeleteket ezután egy tűzálló tálra fektetjük.
3.) Sajtot reszelünk, és eloszlatjuk a húsokon. Az egészet megszórjuk paprikával. (Én ezt a lépést kifelejtettem :-))
4.) Forró sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük a húst. Akkor jó, ha a sajt szépen megolvad.
Párolt zöldséggel vagy nyers salátával nagyon finom fogás, és még laktat is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.