Elkészítés: A lisztet tálba teszem, eldörzsölöm benne az evőkanál zsírt, hozzáadom a tejben felfuttatott élesztőt, a tejfölt, a tojássárgáját, 1 csésze langyos vizet (amiben előzőleg elkevertem a sót és az ecetet), és összeállítom a tésztát. Ha kell, még langyos vízzel lágyítom, hogy gyönge tésztát kapjak. Jól kidolgozom, majd kinyújtom ujjnyi vastagra, rákenem a könnyen kenhető tepertőt, ezt megszórom egy kis liszttel, és minden oldalról felhajtom. 20 percig pihentetem, és még kétszer megismétlem a hajtogatást és a pihentetést. A harmadik nyújtás után kiszaggatom, zsírozott tepsibe rakom, megkenem tojással a tetejét, megszórom reszelt sajttal, és jó meleg sütőben megsütöm. Mikor már megpirult a sütőben, takarékra veszem, és még szárítom 10 percig. Nagyon finom leveles és roppantós lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.