Elkészítés: Az apróra vágott hagymát és fokhagymát megpirítunk az olívaolajon. Hozzáadjuk az apróra vágott zellert és sárgarépát, tovább pirítjuk. Meglocsoljuk fehérborral, beleöntjük a hámozott paradicsomot. Darabolt friss paradicsomot helyezünk bele, és felöntjük vízzel. Oregánóval, sóval, borssal, pici cukorral ízesítjük.
Félig lefedve kb. 1 órán keresztül főzzük. 15 percenként belekevergetünk, vigyázunk, le ne égjen, hisz folyamatosan párolog. Amikor elkészült a paradicsomunk, friss bazsalikomleveleket dobunk bele.
Tésztára, pizzára tehetjük, más olasz paradicsomos ragukhoz is használhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.