Elkészítés: A tésztákhoz a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a vízzel. Hozzáadjuk a fahéjat, a lisztet, a kakaót, a sütőport és a felvert tojásfehérjét. Kikent, lisztezett tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Amikor kihűlt, 2 lapba vágjuk, mindkettőt meglocsoljuk konyakkal.
A töltelékhez a meggyet felfőzzük a cukorral és a vízzel. Amikor a gyümölcs megfőtt, belefőzzük a pudingokat. A töltelékünket kihűtjük, és meggylikőrt adunk hozzá.
Az egyik meglocsolt tésztalapra elosztjuk a meggyes töltelék felét, majd a tejszínhab felét. Erre jön a másik tésztalap, a maradék töltelék és tejszínhab.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.