Elkészítés: Kiklopfolod a húst, sózod, borsozod, majd kivajazott jénaiba teszed a felét, harmadát, attól függ, mekkora a tálad. Közben összekevered a tejfölt egy kis sóval és a két tojással. A húsra teszel egy réteg sonkát, gombát, sajtot, majd leöntöd a tejfölös keverékkel. Jöhet még egy adag hús. Ha csak két réteget raksz, akkor a sonka után sajtot tegyél, majd gombát, a tejfölös keveréket, és a tetejére pedig reszelt sajtot. Hideg sütőbe teszed, begyújtod, és jól átsütöd. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.