A megtisztított húst 8 szeletre vágjuk, majd kissé kiklopfoljuk. Sózzuk és borsozzuk, majd mindkét oldalukon 1-1 percig sütjük a felforrósított olívaolajon. A szeleteket kiemeljük, és félretesszük.
A megtisztított, felkockázott burgonyát majdnem teljesen puhára főzzük. Leszűrjük, majd kissé megtörölgetjük. A felforrósított olajon pirosra sütjük. Rátépkedjük a bazsalikom lecsipkedett leveleit. A bort külön edényben harmadára beforraljuk.
A megtisztított, felkockázott cukkinit és gombát a hússütés után visszamaradt zsiradékhoz adjuk, majd aranyszínűre pirítjuk. Hozzáadjuk a beforralt bort és a felkockázott, hideg vajat. Végül hozzáforgatjuk a megtisztított, félbevágott epret, és összemelegítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.