Elkészítés: A sertésbordákat sózzuk, borsozzuk, és mindkét oldalukat lisztbe mártva pirosra, ropogósra sütjük.
Közben a szalonnát kis kockákra vágjuk, és külön serpenyőben félig megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, megdinszteljük vele, majd hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott paradicsomot is. Megsózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük, azután erős tűzön gyorsan megpirítjuk. Végül hozzáadjuk a megfőtt zöldbabot is. Pirítunk rajta pár percet.
Tálalásnál a ragura helyezzük a megsült bordákat, köretként burgonyát és rizst is adhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.