Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk 3 tojással, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel és a vízbe áztatott, majd kinyomkodott kenyérrel.
A húsmasszát alufóliára tesszük és ellapítjuk. A szeletelt sonkát ráfektetjük (szorosan egymás mellé), majd rátesszük a szeletelt füstölt sajtot is. A keményre főzött 5 tojást nagylyukú reszelővel a sajtra reszeljük, majd óvatosan feltekerjük az egészet, és egy tepsibe tesszük. Tetejét kevés olajjal meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon 30-45 percig sütjük. A fóliát levesszük róla, és kb. 5-10 percig tovább sütjük, amíg kissé megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.