Elkészítés: A lisztet tegyük keverőtálba, majd adjuk hozzá a tojást, a sót, a borsot és a sör felét. Habverővel keverjük össze, és annyi sört adjunk hozzá, hogy a tészta sűrűn folyó legyen.
A cukkinit meg a padlizsánt vágjuk félujjnyi vastag szeletekre, és sózzuk meg. A patisszont hosszában vágjuk félbe, evőkanállal szedjük ki a belsejét, szintén vágjuk félujjnyi vastag szeletekre, és sózzuk meg.
Az előkészített zöldségeket villával mártsuk a sűrű palacsintatésztába, majd a felforrósított olajban minden oldalukat süssük pirosra.
Amikor megsült, tegyük szalvétával bélelt tányérra, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.