Elkészítés: A tejfölt meglangyosítjuk, beleszórjuk a cukrot és belemorzsoljuk az élesztőt.
A lisztbe beledolgozzuk a vajat, a sót, a tojást, majd a kissé felfutott élesztős tejfölt. Rugalmas, sima cipóvá gyúrjuk. Ha szükséges, adhatunk még hozzá tejfölt.
45 percet kelesztjük letakarva, majd kissé átgyúrjuk, 4-5 mm vastagra nyújtjuk, és csíkokra vágjuk. Megkenjük felvert, picit sózott tojással, megszórjuk a magvakkal, és előmelegített sütőben rózsaszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.