Elkészítés: A tésztát szokásos módon kifőzzük. Közben a kaliforniai paprikát vékony csíkokra szeleteljük, a póréhagymát felkarikázzuk.
Olívaolaj és vaj keverékén megdinszteljük a póréhagymát, hozzádobjuk a kaliforniai paprikát, kicsit átfuttatjuk, majd belekeverjük a tejfölt és a krémsajtot, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a rákot, és pár perc alatt, állandóan kevergetve készre főzzük közepes lángon.
A salátához megmossuk és megszárítjuk a ruccolát, hozzákeverjük a félbevágott koktélparadicsomokat.
A tészta közepére halmozzuk a szószt egy nagy tálban, a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.