Elkészítés: A krumplit meghámozom, kockára vágva sós vízben puhára főzöm. Amíg a krumpli fő, a megmosott spenótot (vagy medvehagymát) csíkokra vágom, serpenyőben felhevítem a vajat, a fokhagyma egyik felét lereszelve, másik felét pici kockákra vágva a vajhoz teszem, picit megpirítom (de nem túl sokáig, különben keserű lesz), majd beledobom a felaprított spenótot. Addig párolom, míg a spenót összeesik, sózom, borsozom, szerecsendióval meghintem, ezzel óvaltosan bánjunk, mert intenzív íze elronthatja az ételt! Beleforgatom a leszűrt burgonyát, és kész is!
Nagyon finom köret sült, rántott húsokhoz, halakhoz kiváló, de pl. a rántott gombához is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.