Elkészítés: A spenótos nokedlihez a parajpürét kiolvasztjuk, lecsöpögtetjük, összekeverjük a tojásokkal, sóval, és annyi liszttel, hogy nokedli állagú tésztát kapjunk. Forrásban lévő sós vízbe a szokásos módon nokedlit szaggatunk, kifőzzük, leszűrjük és egy kiskanálnyi vajjal összekeverjük.
A céklás nokedlihez a céklákat meghámozzuk, megmossuk, kockára feldaraboljuk, és a 2 db tojással összeturmixoljuk. Ezután a sóval és annyi liszttel keverjük össze, hogy nokedli állagú tésztát kapjunk. A továbbiakban ugyanúgy készítjük, mint a spenótos nokedlit.
A tejszínes raguhoz a vajon megpároljuk a kockára felaprított hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletel, friss gombát, rányomjuk a fokhagymagerezdeket. A fűszereket hozzáadjuk. Pici vizet (2-3 evőkanál) teszünk hozzá, és megvárjuk, míg a gomba megpárolódik és elfő a leve. Hozzáadjuk az étkezési keményítőt, majd a tejszínt. Összeforraljuk.
Petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.