A spenótos-húsos rakott tészta elkészítéséhez a húst felszeljük majd kiklopfoljuk, sózzuk és egy serpenyőben megsütjük, majd egy tepsi aljába egyengetjük.
A hús olajában/zsírjában a felaprított fokhagymát megfonnyasztjuk (ne piruljon meg, mert akkor keserű lesz), majd a fagyasztott parajt hozzáadjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk (kicsit sósabb legyen).
A tésztát sós, bő vízben kifőzzük, majd ha megfőtt, leszűrjük és a parajhoz adjuk. Összekeverjük és a sült hús tetejére rakjuk, megszórjuk sajttal, és 180 fokon kb. 30 percig sütjük, míg a sajt aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.