Másfélszeres mennyiségű sós vízben, állandó kevergetés mellett kb. 15 perc alatt megfőzzük a kukoricadarát. Hozzáadjuk a vajat és a reszelt sajtot, majd megsózzuk, megborsozzuk.
A felaprított fokhagymát megsütjük az olajon, hozzáadjuk a bébispenótot, és kevergetve néhány perc alatt megfonnyasztjuk, majd a puliszkához keverjük.
Kivajazott koszorúformába nyomkodjuk a masszát, majd 180 fokon 10 perc alatt megsütjük. Langyosra hűtjük, és egy tálra borítjuk. A tetejét mozzarellával és rukkolával díszítjük, a közepébe maradék zöldségpörköltet teszünk.
Megjegyzés
Ha köretként fogyasztjuk, akkor szaftos ételek mellé ajánlom. Magában is tökéletes. Vegetáriánusoknak kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.