Lábosban 5 dl vízben keverjük a kukoricalisztet, és állandó kevergetés mellett megfőzzük. Sózzuk, borsozzuk, és sűrű kását készítünk belőle. Amíg forró, hozzákeverjük a vajat és 10 dkg reszelt sajtot. Félretesszük és kihűtjük.
Az apróra vágott hagymát az olajon néhány percig pirítjuk, hozzáadjuk a felaprított gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk tárkonnyal. Megkeverjük és hozzáadjuk a felkockázott sonkát. Hozzáöntjük a tejszínt, megszórjuk vágott petrezselyemmel és összeforraljuk.
Kiolajozott tepsibe helyezzük a kanállal kiszaggatott kukoricakását, meglocsoljuk a gombás-sonkás tejszínes raguval, megszórjuk sajttal.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt összesütjük.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A SONKÁS-GOMBÁS SÜLT PULISZKA
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.