A spenótos-ricottás csirkemellhez előmelegítjük a sütőt 190 fokra. Serpenyőben kevés olajat kezdünk hevíteni. Vizet is felteszünk főzni. A megmosott csirkemellek közepét késsel végigvágjuk - mélyedést vágunk vele. Sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük.
A felforrt vízbe öntjük a spenótot. A csirkemell mélyedéseibe sütőpapírt gyűrünk, így biztosítva azt, hogy sütés közben és után is megmaradjon a a mélyedés. A forró olajban aranybarnára elősütjük a csirke mindkét felét. Kivajazott jénai tálba tesszük őket.
A spenótot kivesszük a vízből. A ricotta sajttal összekeverjük, zúzott fokhagymával, sóval ízesítjük. Közben kóstoljuk, ha kell, még sózzuk. A csirkéből kivesszük a sütőpapírt és belehalmozzuk a krémet. Kb 15-20 percig sütjük.
A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és olajjal meglocsoljuk. Ha kivettük a csirkét, mehet is be a sütőbe. Sóval ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.