Elkészítés: 1. A hagymákat felaprítjuk, nagyon finomra.
2. A spenótot leforrázzuk, lecsepegtetjük.
3. A túrót villával összetörjük.
4. A lasagne lapokat szétrakjuk, olívaolajjal vékonyan megkenjük, és rátesszük a túrót egyenlően elosztva.
5. A túró tetejére tesszük a hagymát, a felaprított kakukkfüvet, erre a spenótleveleket, sózzuk, borsozzuk, majd parmezán sajtot reszelünk rá. A sok sem rontja el. :)
6. Feltekercseljük a lapokat, majd egy gyors szószt készítünk: A friss paradicsomokat turmixgépbe dobáljuk, és a csokor bazsalikomlevéllel, sóval, borssal jól összepürésítjük. Ezt a masszát egy tepsibe öntjük, és ebbe ültetjük a tekercseinket. A tetejere egy mozzarella sajtot teszünk felszeletelve, majd parmezánnal jól befedjük. Sütőben addig sütjük, míg a sajtok megpirulnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.