Elkészítés: 1. A hagymákat felaprítjuk, nagyon finomra.
2. A spenótot leforrázzuk, lecsepegtetjük.
3. A túrót villával összetörjük.
4. A lasagne lapokat szétrakjuk, olívaolajjal vékonyan megkenjük, és rátesszük a túrót egyenlően elosztva.
5. A túró tetejére tesszük a hagymát, a felaprított kakukkfüvet, erre a spenótleveleket, sózzuk, borsozzuk, majd parmezán sajtot reszelünk rá. A sok sem rontja el. :)
6. Feltekercseljük a lapokat, majd egy gyors szószt készítünk: A friss paradicsomokat turmixgépbe dobáljuk, és a csokor bazsalikomlevéllel, sóval, borssal jól összepürésítjük. Ezt a masszát egy tepsibe öntjük, és ebbe ültetjük a tekercseinket. A tetejere egy mozzarella sajtot teszünk felszeletelve, majd parmezánnal jól befedjük. Sütőben addig sütjük, míg a sajtok megpirulnak.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.