A spenótot felengedjük, majd alaposan kinyomkodjuk belőle a nedvességet. Finomra vágjuk, és tálba tesszük. Hozzáadjuk a megolvasztott vaj felét és a túrót. Az után beleforgatjuk a parmezánt, 1 csipet szerecsendiót, valamint a száraz serpenyőben megpirított fenyőmagot. Megsózzuk és megborsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk.
2 db réteslapot egy kevés megolvasztott vajjal megkenünk, és egymásra illesztjük azokat. Hosszában háromfelé vágjuk. Mindegyiknek a végébe 1 evőkanál tölteléket halmozunk, azután mindet háromszög alakúra hajtogatjuk. Végül a tetejüket egy kevés vajjal megkenjük. Ugyanígy elkészítjük a többi tésztát is.
A töltött háromszögeket liszttel meghintett tepsibe tesszük, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Akkor jó, ha a tészta ropogós és szép aranyszínű. Friss zöld salátalevelekkel kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.