A lisztet és a sót a deszkára szitáljuk. A közepébe nyomunk egy mélyedést, majd a tojásokat egyenként hozzáadva összedolgozzuk az egészet.
Dagasszuk a tésztát 4-5 percig, kis gombócot formázunk belőle, majd folpakba csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük. Két részre osztjuk, majd lisztezett felületen vékonyan kinyújtjuk. Nedves konyharuhával lefedjük, és további 30 percig pihentetjük.
A töltelék hozzávalóit összedolgozzuk.
A tésztát áttekerjük a tésztavágógépen. A szélére kis adagokat halmozunk a töltelékből – egymástól 3 cm távolságra, majd a tésztalapot a töltelékre hajtjuk. A töltött tésztalapot a derelyevágóval darabokra vágjuk. A széleket összenyomkodjuk.
A raviolikat 4 perc alatt, forró, sós vízben kifőzzük. Leszűrjük, majd a pestóval és parmezánnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.