A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, leszűrjük, majd amikor kissé lehűlt, meghámozzuk, és burgonyanyomóval összetörjük és egy tálba tesszük.
A vörös- és a fokhagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, majd 2 ek felforrósított olajon megfonnyasztjuk.
A megdinsztelt hagymákat, a spenótot, a tojást és a darált húst a krumplihoz tesszük. Sózzuk és borsozzuk, majd kézzel az egészet alaposan összedolgozzuk. A masszából lapos pogácsákat formázunk. Ha szükséges, a húsmasszát sűríthetjük egy kevés zsemlemorzsával is.
A tojásfehérjét 1 csipet sóval kemény habbá verjük. Belemártjuk a húspogácsákat, majd bő forró olajban mindet aranyszínűre sütjük. Koktélparadicsommal és friss petrezselyemmel vagy bármilyen zöldsalátával tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.