A lisztet elvegyítjük a sütőporral és 1/4 tk sóval. Hozzáadjuk a felkockázott vajat, valamint az írót. Rugalmas tésztává dolgozzuk, és a hűtőben pihentetjük 20 percig.
A tésztát kb. 3 mm vastagra kinyújtjuk és kibélelünk vele négy, olajjal vékonyan kikent 12 cm átmérőjű, 3-4 cm magas felfújtformát.
A leszárazott, megmosott spenótot durvára aprítjuk. Az apróra kockázott fokhagymát a forró olajon megfuttatjuk, majd a spenóttal együtt pároljuk 3 percig, és megsózzuk, megborsozzuk. A tojásokat kikeverjük a tejföllel és egy kevés kivételével belekeverjük a sajtot. Sóval, borssal és 1 csipet frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük, majd összeforgatjuk a spenóttal.
A tésztakosárkákat megtöltjük a spenótos masszával, és megszórjuk a félretett reszelt sajttal. Végül a 190 fokra előmelegített sütőben készre sütjük 30-35 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.