A csirkecombokat megtisztítjuk, és alaposan bedörzsöljük sóval, borssal. Az olajat felforrósítjuk, és pirosra sütjük benne a csirkét. Zsiradékkal együtt áttesszük egy tepsibe, alufóliával lefedjük, és 150 fokon 45 percig sütjük.
A körethez a fokhagymát, az újhagymát, a pórét, a paprikát és a cukkinit felkarikázzuk. A citromot zöldséghámozóval meghámozzuk, a héját kockára vágjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk. A héját lehúzzuk, a gyümölcshúst kimagozzuk és felkockázzuk. A zöldfűszerek leveleit durvára vágjuk.
Az olívaolajat felforrósítjuk, az újhagyma kivételével az összes zöldséget megfuttatjuk rajta. Belekeverjük a bulgurt, felöntjük 4 dl vízzel, megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt puhára főzzük.
A húsról levesszük a fóliát, a pecsenyelét tálkába öntjük. A húst 5 perc alatt 220 fokos sütőben ropogósra sütjük. A pecsenyelét, az újhagymát és a zöldfűszereket a bulgurhoz adjuk, és fedő nélkül további 2 percig főzzük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.