A krumplit megmosom, majd felteszem héjában főni. Amikor már majdnem megfőtt, elzárom a tűzhelyet, lehűtöm, majd megpucolom, s felszeletelem.
A krumplikat kevés olívaolajon, melyhez a a hering szószából (ami az olívaolaj mellett ecetet, vöröshagymát, fűszereket is tartalmazott) is öntök egy keveset, megsütöm kakukkfű, és aprított fokhagyma hozzáadása mellett, szórok rá vágott petrezselymet.
A végén hozzáadom a heringeket, átsütöm, facsarok rá citromot, öntök rá fehér bort, majd tálalom.
A tányérra teszek két szelet halat, krumplit, díszítem citrom karikával, petrezselyem zölddel és chili paprikával. Fehérbort iszom hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.