Elkészítés: A joghurthoz hozzáadjuk a reszelt uborkát, a zúzott fokhagymát, sót borsot, olajat, az erős paprikát és a ketchupot, jól összekeverjük.
A hússzeleteket gyengén kiveregetjük, kissé sózzuk, beleforgatjuk a joghurtos pácpa. A karajszeleteket áttesszük tűzálló vagy kerámia tálba, mégpedig úgy, hogy félig fedjék egymást, majd az összes mártást ráöntjük, alufóliával befedjük, és 1 napig a hűtőszekrényben érleljük.
Másnap sütés előtt levesszük a fóliát, majd a húsra szórjuk az elmorzsolt leveskockát, valamint a reszelt sajt egy részét. Ismét lefedjük, előmelegített forró sütőbe téve nagy lángon kb. 30 percig pároljuk. Ekkor a fóliát eltávolítjuk, alacsony hőfokon pároljuk mindaddig, amíg a hús puha nem lesz, ez kb. újabb 30 perc. Befejezésként bőven megszórjuk a reszelt sajttal, és ropogós pirosra sütjük.
Főtt tésztával tálaljuk, pl. tollhegy, spagetti stb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.