Előkészítés: A mélyhűtött tésztát felengedjük. Felteszünk vizet forrni a tésztafőzéshez. A csirkemájat és a marhahúst ledaráljuk. A hagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és lereszeljük. A gombát megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk.
Elkészítés: A hagymát és a sárgarépát az olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a marhahúst, és a csirkemájat. Megöntözzük a borral, és amikor az elpárolgott, hozzáadjuk a gombát, a sűrített paradicsomot, a kakukkfüvet és a babérlevelet. Sóval és borssal ízesítjük, összekeverjük és hozzáöntjük a húslevest. Lefedjük, és kis lángon kb. 30 percig főzzük. A makarónit apró darabokra tördeljük, kifőzzük, lecsepegtetjük, és azonnal a húsos masszához adjuk. Belekeverjük a reszelt sajt felét. 3. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A mélyhűtött tésztát nem túl vékony koronggá nyújtjuk, és kibélelünk vele egy 24 cm átmérőjű kerek formát. Beleborítjuk a makarónis keveréket, meghintjük a maradék reszelt sajttal, és kb. 30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.