Felhevítünk egy serpenyőt, beleöntjük az olajokat. Amikor sistereg, a serpenyőbe rakjuk a kimagozott, meghámozott és felkockázott sütőtököt, kissé lepirítjuk. Amikor üvegesedik hozzáadjuk a kolbász karikákat, együtt pírítjuk, majd fűszerezzük és lefedve pároljuk.
Amennyiben kevés levet enged, úgy azt pótoljuk minimum mennyiségben. A párolási idő kb. 10 perc. A tésztát leírás szerint elkészítjük és összekeverjük a kolbászos sütőtökkel.
Tálaláskor megszórjuk a pírított tökmaggal, reszelünk rá sajtot, vagy sajtforgáccsal szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.