Elkészítés: A sütőtököt meghámozom, és mikróban 15 perc alatt puhára sütöm. A leveles tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, hagyom felolvadni. A hagymát vékonyan felszeletelem, és az olajban vagy vajban ropogósra párolom. Tetejét megszórom kis sóval és borssal. Ha a sütőtök megpuhult, villával összetöröm, hozzáadom az áttört fokhagymát, az erőspaprikát vagy a chilit, a szerecsendiót, sózom és borsozom. Az ízesített tököt rákenem a felolvadt tésztalapokra, majd ráterítem a párolt hagymát, és a tetejét megszórom reszelt sajttal. Előmelegített sütöben 200 fokon addig sütöm, amig a tészta szép világos színt kap.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.