A bébicéklát héjában, sós vízben megfőzzük. Meghámozzuk és lereszeljük. A hagymát megtisztítjuk és ugyancsak lereszeljük. A szikkadt zsemlét hideg vízbe áztatjuk, a vizet kinyomkodjuk, majd összegyúrjuk a kétféle darált hússal, a reszelt hagymával és céklával, a tojással, az apróra vágott kapribogyóval és petrezselyemmel. Sóval, fehér borssal fűszerezzük, majd a masszából ujjnyi vastag kolbászkákat gyúrunk. Megforrósított vajon hirtelen, körös-körül megpirítjuk, majd a tüzet mérsékelve, megsütjük. A felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Vajas burgonyával és friss salátával körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.