Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. A paradicsomot meghámozva kockára vágjuk. A hagymára dobjuk a húst, majd a paradicsomdarabkákat. A paradicsompürét felöntjük, és a húshoz adjuk, jól megfűszerezzük. A keveréket összeforraljuk, s belekeverjük a babot. Eközben a tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, hozzáadjuk a tejfölt. Az így kapott tejfölös tésztára szedjük a mártást. Reszelt sajttal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.