Elkészítés: A pörkölthöz az apróra vágott vöröshagymát zsírban megpirítjuk, hozzáadunk kevés pirospaprikát és a felkockázott húst. Felöntjük kevés vízzel, sózzuk, borsozzuk. 45 perc főzés után hozzáadjuk a vörösbort, és puhára főzzük.
Közben elkészítjük a vadasmártást. A megtisztított zöldséget feldaraboljuk, és kevés vízben babérlevél és só hozzáadásával puhára főzzük. Ha kész, pürésítjük (a babérlevelet előtte kivesszük!). A lisztet összekeverjük a tejföllel, és hozzáadjuk a vadashoz. Összeforraljuk, ízesítjük mustárral, őrölt borssal, esetleg citrommal. Ezután hozzáadjuk a kész pörkölthöz.
A zsemlegombóchoz nokedlitésztába kevés olajon pirított zsemle- vagy kenyérkockákat és apróra vágott petrezselyemzöldet, sót keverünk. Ezt szaggatjuk evőkanállal forró, sós vízbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.