Elkészítése: 3 dl vizet a cukorral, a citromhéjjal, a szegfűszeg és a fahéj hozzáadásával felforralok, majd hozzáadom az átturmixolt, leszűrt feketeszedret. Közben a tejfölből és a lisztből habarást készítek, amit a főzőlével simára keverek. Kavargatás közben a leveshez öntöm, és éppen csak forrni hagyom.
A habgaluskához a tojásfehérjét kemény habbá verem a cukorral, és hozzákeverem a fahéjat. A fahéjas habból evőkanál segítségével galuskákat formázok, és cukros vízben kifőzöm őket úgy, mintha a madártejhez főznénk a habgaluskát. A levest hidegen és melegen is fogyaszthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.