A tojásfehérjét enyhén felverjük, majd hozzáadjuk a cukorféléket (xylitol, stevia, cukor), s azzal kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojássárgákat is, és azzal is verjük még két percig.
Összekeverjük a lisztféléket (fehér, - hajdina, mandula) és hozzáadjuk a sütőport.
Erre öntjük a tojásos masszát, óvatosan összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
160 fokon sütjük 15 percig, majd 180-on még 5 percen át.
Tűpróbával ellenőrizzük!
A krémhez felverjük a tejszínhabot, és a xyliollal kikeverjük a mascarponét. Belecseppentjük a vaníliát és óvatosan belekeverjük a lekvárt is.
A kihűlt piskóta tetejére kenjük, majd jól megszórjuk szederrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.