Elkészítés: A pörköltes alaphoz a húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, megszórjuk 1 teáskanál őrölt köménnyel, és pár percig együtt pároljuk. Rátesszük a húst, sózzuk, és addig pároljuk, míg saját levét kezdi elfőni. Megszórjuk a pirospaprikával, és mindig csak pici vizet aláöntve készre pároljuk.
A rizst folyó víz alatt megmossuk. Sós vízben készre főzzük. Ha megfőtt, összekeverjük a pörköltes alappal, savanyúsággal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.