Elkészítés: A kemény lekvárt eldolgozzuk vízzel (ha puhább, kevesebb víz is elegendő). A tojásokat krémesre keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a puha vajat, a lekvárt és a citromhéjat. A lisztben elkeverjük a sütőport, a szódabikarbónát és a fahéjat, majd fakanállal az előbbiekhez keverjük.
Kikent vagy papírkapszlival bélelt muffinformába kanalazzuk a tészta felét, majd mindegyikbe teszünk 1-1 kanál lekvárt. Befedjük a maradék tésztával, és előmelegített sütőben (200 Celsius fok) 25 percig sütjük.
Amikor kihűltek a muffinok, a tetejüket megkenjük a csokimázzal, amihez a csokit vízgőz felett megolvasztjuk 1 kanál vajjal. Ha megdermedt a csoki, kínálhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.