Egy tálba szitáljuk a lisztet, majd a kockázott hideg margarinnal kissé összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a csipet sót, a porcukrot, a sütőport, a reszelt citromhéjat, a vaníliás cukrot, a citrom levét, az enyhén felvert tojásokat és a szükséges mennyiségű tejföllel összegyúrjuk.
A színezéshez három egyenlő részre szedjük, majd a porokkal, külön-külön mindegyiket összegyúrjuk. Folpackba csomagolva pár órán, vagy egy éjszakán át hideg helyen tároljuk.
Húsdarálóra szerelt daarláóskeksz-formán átdaráljuk a hideg tésztát. Előmelegített, 150-160 fokos sütőben kb.15-20 perc alatt világos színűre sütjük. Amikor az alja rózsaszínű, akkor elkészült. Hosszú ideig, akár lefagyasztva is tárolható. Finom teasütemény, kávéval is kitűnő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.