Előkészítés: A paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk. Az uborkát meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, a magokat kanállal eltávolítjuk. A hagymát megpucoljuk. A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, héjukat lehúzzuk, magjaikat eltávolítjuk. A fokhagymagerezdek héját lehúzzuk.
Elkészítés: A zöldségeket nagyon apró, egyenlő nagyságú kockákra vágjuk, tálba tesszük, majd elkeverjük. Az ecetet sózzuk, (frissen őrölt borssal) borsozzuk, és hozzápréseljük a fokhagymagerezdeket is. Az olívaolajat habverővel belekeverjük, a salátára öntjük, összeforgatjuk, és hűtőszekrénybe tesszük. Friss kenyérrel szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.