Elkészítés: A megmosott, leszárított karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, az ínas részeket éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, mustárral ízesítjük, és serpenyőben a forró olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük.
Ezután tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sült zsiradékkal, 2 deci vizet öntünk alá, és alufóliával lefedve 180 fokos sütőben kb. 30 perc alatt 3/4 puhára pároljuk.
Közben a megmosott, leszemezett szőlőt félbevágjuk, ízlés szerint kimagozzuk, és a kicsi kockákra darabolt feta sajttal összeforgatjuk. Végül a szőlős sajtot a karajszeletekre halmozzuk, fólia nélkül visszatesszük a forró sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütjük.
A körethez a kuszkuszhoz képest egyszeres mennyiségű vizet lábosban vagy fazékban felforralunk, sózzuk, majd beleszórjuk a kuszkuszt, megkeverjük, és lefedve, lassú tűzön 10-12 perc alatt megpároljuk.
Ha elkészült, húsvillával fellazítjuk, tányérra halmozzuk, ráfektetjük a sajtos szőlővel búbozott karajszeletet, és meglocsoljuk a sült szaftjával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.