Először elkészítjük a krémet. A tejet összefőzzük a liszttel, a porcukorral és a vajjal, majd levesszük a tűzről, folpackkal beborítjuk, és félretesszük hűlni.
A tésztához a lisztet, a cukrot, a vajat, a mézet, a kakaóport, a tojást és a szódabikabónát összekeverjük, majd egy kevés tej hozzáadásával összegyúrjuk, és elfelezzük. Mindkettőt kinyújtjuk, és egy tepsi hátoldalán, előmelegített sütőben két lapot sütünk belőle.
A mázhoz a cukorból, a vízből és a kakaóporból sűrű főzetet készítünk, majd a tűzről lehúzva hozzáadjuk a vajat is.
Az egyik megsült lapot tálcára tesszük, erre kenjük a krém felét. A babapiskótát ráhelyezzük a krémre, majd meglocsoljuk egy kevés rumos tejjel. A maradék krémet is rákenjük, és ráhelyezzük a második lapot. Végül csokimázzal bevonjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.