A húst a rostok irányában 1 cm vastag csíkokra vágjuk. Egy turmixgépben összeaprítjuk a tisztított fokhagymát, a gyömbért, a kimagozott, darabolt paprikát és a tisztított, darabolt vöröshagymát.
Összekeverjük a citromlevet, a szójaszószt és a szezámolajat, hozzáadjuk a cukrot és egy kevés sót, majd pépesre turmixoljuk. Egy üvegtálba tesszük a húsokat, leöntjük a páccal, és lefedve 1 óráig érleljük a hűtőben.
Sütéskor a húst hullámosan kis nyársakra húzzuk, és a parázstól 6 cm-es távolságra grillezzük, közben náha megfordítjuk, és a maradék páclével kenegetjük. Grill hiányában kevés olajon, közepes hőfokonis egy serpenyőben is megsüthetjük. Párolt rizzsel, friss zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.