Elkészítés: 1. Az apróra kockázott vajat keverőtálba tesszük, majd hozzáadjuk a sütőporral, a cukorral meg a sóval elvegyített lisztet.
2. A tojást összekeverjük a tejjel, és 1 evőkanál kivételével összedolgozzuk a többi hozzávalóval.
3. A tésztát kevés liszttel meghintett deszkán kb. 6 mm vastagságúra nyújtjuk, és kb. 5 cm átmérőjű köröket szúrunk ki belőle. A maradék tésztát összegyúrjuk, ismét kinyújtjuk és kiszaggatjuk.
4. A süteményeket sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megkenjük a félretett tojásos tejjel, és előmelegített sütőben, 200 fokon kb. 15 percig sütjük. Melegen kínáljuk.
Mascarpone vagy sűrű tejföl és eperlekvár illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.