Egy edényben kevés olajon megpirítjuk a hagymát, ha már üveges, akkor beleöntjük az alaplét, hozzáadjuk a feldarabolt répát, zellert és fokhagymát.
Ha a főzet felforrt, a zöldségek megfőttek akkor az edénybe rakjuk a brokkolit is, és további 10 percig, közepes lángos, letakarva főzzük.
Miután a brokkoli is megpuhult, a levest mixerbe öntjük és pürésítjük. Ha elértük a megfelelő állagot, visszaöntjük az edénybe, hozzáadjuk a tejet, a sót, a borsot és alacsony lángon további 5 percig főzzük.
A kenyéret felkockázzuk és egy serpenyőben megpirítjuk. Ha elkészült kivesszük a serpenyőből, majd a kedvünkrevaló magokat is megpirítjuk. Találáskor a kenyérrel és a magokkal szórjuk meg a levest.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.