A vöröshagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk, majd olajon üvegesre pirítjuk. A gombát megmossuk, nagyobb szeletekre aprítjuk, majd a hagymára téve fedő alatt megpároljuk. Ha elegendő levet eresztett, 1 dl meleg vízzel felengedjük, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
Egy kisebb tálban habarást készítünk (1 nagy pohár tejföl, kb. 2 dl víz és a liszt összekeverve). Ezt követően ráhabarjuk a gombára. Összeforraljuk, 5 percig kevergetjük, majd lezárjuk, és kicsit állni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.