Elkészítés: A paradicsomot megmossuk, darabokra vágjuk, és lábosba tesszük. Kevergetve néhány percig főzzük, majd ha már összeesett és levet engedett, turmix-szal pépesítjük. Egy kisebb fazékban az olajat felforrósítjuk, rászórjuk a lisztet, és világosra pirítjuk. Rátesszük a finomra vágott hagymát, és tovább pirítjuk egy-két percig. Felöntjük 3 dl vízzel, majd gyorsan elkeverve, sűrűre főzzük. Ezután ráöntjük a paradicsomlevet és a tejfölt, és ízlés szerint vizet, hogy elérje a kívánt sűrűséget. Beletesszük a rozmaringot és a zellert, ezután 15 percig forraljuk. A zellerlevelet kivesszük a levesből, és ízlés szerint megcukrozzuk, ízesítjük. A kemény paradicsomokat megmossuk, gerezdekre vágjuk, és betét gyanánt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.