Elkészítés: 3 dl vízben elkeverünk 1 zacskó zselatint, majd 15 percet állni hagyjuk. Ezután felfőzzük, de forralni nem szabad. Szobahőmérsékletűre hűtjük, és 3 részre osztjuk.
Háromféle krémet készítünk: a sárgához 3 egész tojást 4 kanál cukorral, 1
vaníliás cukorral habosra keverünk, és 1 rész főzött zselatinnal jól elkeverjük. A krémet levehető oldalú tortasütő aljára terítjük, és hűtőbe tesszük.
A barnához 3 egész tojást, 4 evőkanál cukorral, 1 kanál kakaóval habosra keverjük, és 1 rész zselatint adunk hozzá. A krémet az előző tetejére simítjuk.
A fehérhez 2 pohár tejfölt 4 kanál cukorral és 1 vaníliás cukorral habosra keverünk, majd elvegyítjük a harmadik rész zselatinnal, és a barna tetejére tesszük.
Hűtőben hagyjuk egy kicsit dermedni, majd bármilyen gyümölcsöt vagy befőttet teszünk a tetejére, és eper vagy málnaízű gyümölcskocsonyával leöntjük.
Hűtőben legalább 3-4 óráig hagyjuk állni, de fagyasztani nem szabad.
Hidegen szeleteljük, mint a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.