Elkészítés: Vízgőz felett, kevergetés mellett olvasszuk meg a csokoládét. Majd egy nagy keverőtálba üssük bele a tojásokat, szórjuk rá a cukrot. Egy nagy lábasban forraljunk vizet, tegyük a tetejére a keverőtálat, majd habverővel a vízgőz felett keverjünk belőle sűrű habot. Vegyük le a gőzről, majd állandó kevergetés mellett csorgassuk bele a felolvasztott csokoládét.
Ha kissé kihűlt, óvatosan keverjük hozzá a kemény habbá felvert tejszínt, majd öntsük poharakba, és tegyük a hűtőbe legalább fél napra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.